A la venda les entrades per la Processó de Verges del Dijous Sant

Aquest dijous s'han posat a la venda les entrades per la Processó de Verges que farà com és tradició el Dijous Sant, aquets any, 24 de març. Les entrades es poden adquirir online des de la pàgina web laprocessó.cat o al Centre de Visitants de Verges.
Per comprar les entrades anticipades hi ha temps fins el 23 de març, si queden localitats el mateix dia de la funció es podran adquirir a la guixeta. En total hi ha 1223 butaques disponibles amb un únic preu de 18 euros. Com és habitual la processó acaba a la plaça major que per aquell dia es transforma en un gran teatre a l'aire lliure al que s'hi ha d'accedir amb entrada.
 
This text will be replaced
 
La Processó d'aquest any seguirà desenvolupant el projecte d'actualització de l'espectacle que va iniciar Lluís Llach el 2009. En aquests anys s'han fet inversions en iluminació, so, vesturari i escenografia per tal de modernitzar la Processó.
 
Com cada any hi haurà papers nous que s'incorporen a l'espectacle. El Dijous Sant és festa grossa a Verges. Aquest municipi del Baix Empordà es bolca totalment en aquesta representació en la que hi participa directe o indirectament tot el poble.