Cap de setmana de mal temps a la Costa Brava Centre

Com a la resta del país, l'hivern ja ha arribat a la Costa Brava Centre. Tal i com havien previst els homes del temps, aquest cap de setmana ha començat a fer un temps més apropiat d'hivern. 
This text will be replaced
 
A partir d'aquest divendres a la nit, les temperatures han començat a baixar i a acostar-se a unes xifres més típiques d'hivern que pas les que hem tingut al llarg de les últimes setmanes en què l'ambient era totalment primaveral.
 
Les fortes ràfegues de vent provinent del mar han fet que les platges de la Costa Brava centre estiguessin del tot esbrevades i el fort onatge hagi sigut el principal protagonista de la jornada. Però tot i el temporal, sempre hi ha qui s'atreveix a desafiar el temps i a gaudir de l'espectacle que ens brinda el mar.
 
Pel que fa a les precipitacions, a molts municipis de Catalunya s'han llevat aquest dissabte amb els carrers enblanquinats per la neu i els pobles del Baix Empordà ho han fet amb els carrers ben molls per la pluja de la nit.
 
La temperatura al Baix Empordà durant tot el cap de setmana ronda els 11 graus, que tot i no ser una xifra molt baixa, es fa notar tenint en compte les altes temperatures que hem tingut les últimes setmanes. El vent, sobretot provinent del mar, fa que la sensació de fred sigui més elevada.