Més de cent mil reproduccions en cinc dies del nou vídeo promocional de la Costa Brava

 
El nou vídeo promocional de la Costa Brava es reprodueix 103.523 vegades a les xarxes socials, ha arribat a 416.336 persones i s’ha compartit 3.057 vegades en cinc dies. 
L’audiovisual, de cinc minuts de durada, presenta un viatge a la Costa Brava en què s’emfatitzen els atributs i els valors de la destinació estretament vinculats a la bellesa del paisatge, el patrimoni i les tradicions autòctones, els productes agroalimentaris i la bona gastronomia, la miscel·lània de propostes i activitats turístiques, i la bonhomia dels habitants del territori. El passat 25 de febrer, els perfils a Facebook de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i el canal Youtube de la Costa Brava i el Pirineu de Girona van publicar el nou vídeo promocional de la Costa Brava. En cinc dies, el vídeo ha generat gran impacte a les xarxes socials i ha estat reproduït 103.523 vegades, ha tingut un abast de 416.336 persones, s’ha compartit 3.057 vegades, ha sumat 10.438 reaccions mitjançant emoticones i ha generat 630 comentaris. El vídeo promocional i musical, produït per encàrrec del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona al prestigiós videomaker italià Emiliano Bechi Gabrielli, presenta un viatge a la Costa Brava en què s’emfatitzen els atributs i els valors de la destinació estretament vinculats a la bellesa del paisatge, el patrimoni i les tradicions autòctones, els productes agroalimentaris i la bona gastronomia, i la bonhomia dels habitants del territori.
 
L’audiovisual, de cinc minuts de durada, ofereix imatges submarines, aèries i d’altres de subjectives, de la costa gironina i del rerepaís. De manera suggeridora el vídeo presenta les diverses tipologies de poblacions de costa que hi ha al litoral gironí, el paisatge mediterrani i la riquesa natural i florística del territori, així com aspectes rellevants de la gastronomia del territori –productes i vins de la DO Empordà. També reflecteix amb nombroses imatges les activitats que els visitants poden desenvolupar a la destinació, com ara activitats nàutiques ―caiac de mar, immersió lleugera (snorkelling), submarinisme, vela― i activitats terrestres per espais naturals ―senderisme per camins de ronda, sortides en burricleta, etc. ―I remarca aspectes de la cultura local com ara tradicions i festivats ―els castellers, les festes medievals i les fires temàtiques― i elements icònics com Salvador Dalí. El vídeo conclou amb un missatge: “Dedicat a tota la gent de la Costa Brava”. Per a la producció d’aquest treball s’han utilitzat des de càmeres subjectives, sortides en vol aerostàtic i salts en paracaigudes fins a drons; i s’han emprat tècniques com el timelapse (filmació a intervals) i l’hiperlapse (timelapse en moviment) en l’edició de les imatges recollides. El treball ha comptat amb el suport dels consells comarcals de l’Alt Empordà, el Baix Empordà, la Selva, i el Gironès, i les oficines de turisme i nombroses empreses turístiques del territori. L’audiovisual, dirigit eminentment al públic final, és també una nova eina de promoció que l’entitat utilitza en presentacions dirigides a professionals de l’àmbit de les agències de viatges i operadors turístics, i mitjans de comunicació. 
Fotografia: Patronat de Turisme