Prevenció d'incendis als massissos de les Gavarres i Ardenya-Cadiretes

Organismes públics i privats desbrossen boscos i camins per prevenir els incendis abans que arribi la temporada alta.
This text will be replaced
 
Els Agents de Defensa Forestal Gavarres Marítima aprofiten l'hivern per posar a punt els boscos del Massís de les Gavarres tot i que alerten que el canvi de temps i els dies càlids que estem vivint eleven més el risc d'incendis que altres temporades. 
 
És per això que es treballa a consciència amb l'objectiu inicial de prevenir incendis i que en el cas que aquests es produeixen, crear l'ambient òptim per apagar-los el més ràpid possible. 
 
Qui també està aquests mesos portant a terme tasques de prevenció d'incendis forestals és l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols emmarcat dins del "Pla de prevenció d'Incendis forestals del Massís de l'Ardenya-Cadiretes" impulsat per la Generalitat. 
 
El desplegament s'està fent al voltant de dues zones: el camí que uneix Casanova i Sant Benet, que es desbrossa perquè els Bombers puguin pujar ràpidament en cas de foc, i el sector de Pedralta. 
 
La zona de Pedralta és especialment sensible no només per l'impacte del foc sinó perquè esdevé un punt estratègic per aturar els incendis que vinguin tant del mar com de la muntanya. 
 
Les actuacions en aquest entorn s'acabaran en el termini aproximat d'un mes i tindran cura de no afectar el pla de l'ermita.