Cap de setmana de botigues al carrer a la Costa Brava

Cap de setmana intens de rebaixes a la Costa Brava Centre. Els ciutadans i visitants que passegin pels principals carrers de Palamós, Platja d'Aro o Sant Feliu de Guíxols podran gaudir de les millors gangues de l'hivern amb grans descomptes en una nova edició de la botiga al carrer.
This text will be replaced
Sota el títol de Fira Forastoc, Palamós embala l'hivern aquest dissabte amb tots els associats a FECOTUR oferint grans descomptes. Els botiguers plantaran les seves parades als carrers Major, Cervantes, Dídac Garrell, Tauler, Servià i la plaça dels Arbres oferint moda, complements, electrodomèstics, sabateria o joieria entre altres.  
 
Tots els qui comprin, rebran un val per fer una xocolata desfeta gratuïta que es podrà consumir en diversos establiments. 
 
Platja d'Aro també celebra la seva festa del comerç i ho fa per partida doble. Dissabte i diumenge de 10 del matí a 9 del vespre tindrà lloc l'Street Outlet, una mostra al carrer destinada a exhibir tot el potencial de la oferta comercial i els serveis d'aquest centre comercial a cel obert que ha esdevingut el municipi. La botiga al carrer platjarenca és un esdeveniment que atreu potencials compradors no només del país sinó també estrangers que busquen en la marca Platja d'Aro trobar productes exclusius a preus més que mòdics. 
 
Sant Feliu de Guíxols també se suma al cap de setmana comercial després que d'haver hagut d'aplaçar la botiga al carrer la setmana passada per l'amenaça de mal temps. Al llarg de tot el dissabte i del diumenge al matí, la rambla Vidal i els carrers Major, Anselm Clavé i Sant antoni s'ompliran de grans descomptes en una edició de l'esdeveniment que bat rècord de participació. Paral·lelament a la fira, l'Associació de Comerciants impulsarà també el sorteig entre els compradors de 5 àpats i una nit d'hotel per dues persones.