Les Associacions de Voluntaris de Protecció Civil reconeixen la tasca de la de Sant Feliu de Guíxols i Platja d'Aro i beneïxen les noves de Santa Cristina i La Bisbal

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols va rebre la menció i reconeixement de les seves homòlogues catalanes en la celebració del Dia del Voluntari de Protecció Civil celebrat aquest cap de setmana a Lleida. L'acte va servir també per fer un reconeixement especial a l'Associació de Platja d'Aro pels exercicis i simulacres realitzats aquest any.

Tot plegat en una jornada en la que es van beneïr les noves associacions creades el 2015 i que ja estan plenament operatives. En el cas del Baix Empordà, n'hi ha dues, la de Santa Cristina d'Aro i la de La Bisbal.

En aquest acte el Director General de Protecció Civil del Govern, Joan Delort, va anunciar que en els propers mesos totes les associaciosn rebran dues emissores de la xarxa de comunicacions Rescat que utilitzen els cossos de seguretat i emergències de Catalunya.