Els restaurants gironins amb estrella Michelin s’adhereixen al Club de Màrqueting d’Enogastronomia

Aquest matí, cuiners, propietaris i representants dels tretze restaurants amb estrella Michelin de la demarcació de Girona, membres del col·lectiu gastronòmic Girona, Territori d’Estrelles, s’han reunit al Patronat de Turisme Costa Brava Girona per integrar-se al nou Club de Màrqueting d’Enogastronomia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i per conèixer el pla d’accions i objectius per al 2016.
Les accions més rellevants que ha donat a conèixer el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona són: l’organització de la cinquena edició de l’«Esmorzar amb estrelles de la Costa Brava i el Pirineu
de Girona», que tindrà lloc a Nova York el mes de juny, coincidint amb la gala dels «50 millors restaurants del món», organitzada per la revista Restaurant Magazine, seguida d’una presentació dels vins de la Ruta del Vi de la DO Empordà.
 
També s’oferiran degustacions gastronòmiques en fires de turisme, workshops i presentacions que es duran a terme a Madrid i al País Basc, i a països com ara França, Alemanya i Itàlia.
 
També es commemoraran els cinquanta anys de l’Escola d’Hostaleria de Girona, i es col·laborarà en l’exposició al Palau Robert amb motiu del trentè aniversari del restaurant El Celler de Can Roca. D’altra banda, el col·lectiu Girona, Territori d’Estrelles ha decidit donar suport a la candidatura per a la celebració de la gala de la Guia Michelin Espanya i Portugal a Girona.
 
Per al Patronat de Turisme Costa Brava Girona aquesta trobada ha servit per reforçar els lligams amb els restaurants amb estrella Michelin de la demarcació, i definir actuacions promocionals conjuntes per impulsar
internacionalment la gastronomia gironina.