L'Ajuntament de La Pera no abona la indemnització de la fallida urbanització de Pedrinyà

La Pera

L'Ajuntament de La Pera no ha abonat el primer pagament de la indemnització de més de 239.000 euros que ha de pagar a l'empresa promotora de la fallida urbanització de Pedrinyà en concepte de danys i prejudicis.

El consistori ha justificat la mesura perquè així els ho va recomanar el seu advocat. El lletrat ha explicat en declaracions al Diari de Girona que va suggerir l'impagament perquè l'empresa promotra, Flonet 97,  està en concurs de creditors. Vol evitar confusions alhora de fer el pagament i que sigui el Tribunal qui indiqui on s'ha de pagar aquesta quantitat. Fonts de l'empresa consultades pel mateix rotatiu asseguren que es tracta d'una maniobra de l'Ajuntament per no pagar, cosa que l'equip de govern de La Pera nega.

La indemnització és en concepte dels danys i prejudicis causats a l'empresa promotora de la urbanització de Pedrinyà. En principi s'havien de fer una vuitantena de cases al paratge de la Font d'en Puig, però la pressió ciutadana va obligar a l'Ajuntament a fer-se enrere. Llavors l'empresa va denunciar, i va guanyar el judici.