Joan Trias (Compromís Amb Pals) plega de regidor per motius professionals

Com si fos una sessió normal, Joan Trias, va portar la veu cantant del seu grup. Però aquest dijous no ho era. El portaveu de Compromís Amb Pals vivia el seu darrer ple abans de presentar la renúncia a l'acte de regidor.

This text will be replaced

Trias deixa l'Ajuntament per motius professionals i incompatibilitat horària amb la seva nova tasca de professor del Departament de Ciències Polítiques de la Universitat de Girona. Discret, va voler esperar fins al darrer punt del ple per fer efectiva la renúncia, i això que aquest estava situat abans del Precs i Preguntes.

Trias va assegurar que malgrat la seva renúncia com a regidor seguirà treballant pel poble, ja que es pot fer de moltes maneres i no només des d'una cadira al ple municipal.

Trias va començar la seva carrera política municipal de la mà del PSC, amb qui va ser cap de lllista en dues eleccions. Va abandonar el partit poc abans del darrer mandat per discrepàncies amb la posició socialista en l'eix nacional. Llavors va crear Compromís Amb Pals i va obtenir tres regidors en els passats comicis. Ha estat a l'oposició però també al Govern, on va ser regidor d'Urbanisme del 2007 al 2011.