L'Ajuntament de Pals informarà d'alternatives a Movistar fart del servei deficient que rep el poble

Cop de puny damunt la taula de l'Ajuntament de Pals davant la deficient cobertura d'Internet que ofereix Movistar al municipi. El poble està fart de l'actitud de l'empresa que no tan sols no millora el servei sinó que a més passa de les queixes i requeriments que se li envien.

This text will be replaced

El ple va votar per unanimitat estudiar alternatives a Movistar i informar de les diferents opcions a empreses i veïns del municipi. Segons les queixes dels usuaris hi ha problemes de cobertura, talls en el servei, velocitat més baixa de la contractada i saturacions de la línia. Un element que afecta a la competitivitat de les empreses i professionals del municipi i suposa un greuge comparatiu pels veïns del municipi.

Tot i que l'Ajuntament no té competències en aquesta matèria, han recollit al llarg dels anys les queixes per anar-les enviat a l'empresa. S'han escrit diferents bans, s'han fet nombreses queixes i s'han presentat diverses propostes. La resposta, però, sempre ha estat la mateixa: El silenci.

A través d'aquestes queixes van aconseguir la construcció d'una nova torre de telefonia mòbil que ha millorat la cobertura però en uns temres insuficients  per gaudir d'un  servei digne. Davant d'aquesta situació tots els grups municipals han dit que prou. Si Movistar passa de Pals, Pals passarà de Movistar i buscarà companyies que prestin un millor servei.