Relleu a la presidència de la Unió d'Hosteleria i Turisme de la Costa Brava Centre

Barbara Hallé ha estat escollida nova presidenta de la Unió d'Empresaris d'Hosteleria i Turisme de la Costa Brava Centre en substitució de Montse Closas, que deixa el càrrec després de 6 anys al capdavant de l’associació. La nova junta directiva, sorgida de l’assemblea del 12 de març, és una clara aposta de renovació cap a perfils més joves, tots ells empresaris d’èxit del sector de l’hostaleria.
El nou equip directiu l’encapçala la Barbara Hallé, diplomada en turisme i co-propietària i directora de l’Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell des de l’any 2007, agafant el relleu a la Montse Closas del NM Suites Hotel de Platja d’Aro, qui passarà a ser la vicepresidenta d’hotels.
 
Pel que fa a les vicepresidències de restaurants, bars i càmpings, han estat escollits en Joan Carles Sánchez de l’Es Portal Hotel Gastronòmic de Pals, la Maria Ferriol del Celler de la Planassa i el Baretu de Palamós i en Joan Francesc Recio del Càmping Les Medes de L’Estartit, respectivament. Actuarà com a tresorera la Maria Casellas del Hotel Restaurant Casamar de Llafranc i com a secretari, l’Òscar Portelo de l’Hotel Hostalillo de Tamariu. I per últim, fins a 6 vocals més que sumen els 14 membres que conformen la nova junta.
 
Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre
Les primeres passes de l’Associació foren al maig de 1977, quan els Srs. Francesc Sabater i Mécre, de l’Hotel Aigua Blava de Begur; Josep Colomer i Trias, de l’Hotel Trias de Palamós; i Josep Bisbe, de l’Hotel Llafranc de Llafranc, varen fundar la “Asociación de Empresarios de Hostelería de la Costa Brava Centro”. El mateix dia a la tarda, els Srs. Josep Lloveras, del restaurant Llevant de Platja d’Aro; Josep Antoni Cuadrat del Restaurant La Gamba; i Lluís Aymerich del Restaurant Vora la Mar de Tamariu, constituïren la “Asociación de Empresarios de Restaurantes de la Costa Brava Centro”.
 
Fou l’any 1981 quan hotels, restaurants i bars decidiren treballar conjuntament i, l’1 de gener de 2002, es formalitzaren com la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, nom amb el que es coneix l’Associació avui dia.
 
Des d’aquesta constitució formal, els presidents han estat:
1. Josep Maria Casellas - Hotel Restaurant Casamar (2001- 2004)
2. Miquel Ferriol - Restaurant Celler de la Planassa (2004- 2010)
3. Montse Closas - NM Suites Hotel (2010- 2016)
4. Barbara Hallé – Hotel Sant Roc (2016- )