Els veïns de Pals tindran un transport adaptat per anar a l'Hospital

Estant reunits per parlar de Salut, però si enlloc de Pals fòssim a qualsevol Centre Cívic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, segurament la raó principal de la xerrada no seria com anar a l'Hospital.

This text will be replaced

La manca de transport públic és un problema endèmic al Baix Empordà i anar al principal centre sanitari de la comarca pot esdevenir un autèntic maldecap sino es disposa de cotxe o d'algú que et faci de xofer. Per pal·liar això la Creu Roja, amb el suport de diversos ajuntaments, organitza un transport col·lectiu a demanda.

Diversos veïns de Pals s'han interessat pel servei que s'oferirà a principis de maig a Pals, Regencós i Begur a través de la Creu Roja de Palafrugell. Es tracta d'un vehicle que farà viatges fins a l'Hospital de Palamós de dilluns a divendres a les hores de les visites mèdiques. Per utilitzar-lo caldrà avisar amb 48 hores d'antel·lació i així els responsables de la Creu Roja podran ajuntar diverses persones amb les mateixes necessitats i economitzar el servei.

La xerrada d'aquest dimecres ha servit, no només per presentar el servei, sinó també per esclarir dubtes com per exemple aquests.  
TOTAL FLORENCI BERTA, COORDINADOR CREU ROJA
Aquest servei que es posarà en funcionament ja funciona a vuit altres indrets de la comarca amb característiques sociodemogràfiques similars, com Verges, i la veritat és que els seus responsables n'estant molt satisfets.