La ocupació hotelera podria superar el 80% a la Costa Brava

Els hotels de la Costa Brava centre aspiren a obtenir una ocupació d'entre un 80 i un 85% durant la Setmana Santa.
This text will be replaced
Després de gairebé un trimestre sense cap dia festiu, les ganes de desconnectar i regalar-se uns dies de vacances a la costa en família serien la clau per fer dels dies festius que s'acosten un èxit pel sector de la hosteleria i la restauració. 
 
Si bé de moment les reserves de llits es mantenen en un modest 50%, des del gremi d'hotelers confirmen que darrerament la tendència és la de decidir les vancances a última hora, i per tant confien en incrementar substancialment la previsió d'ocupació durant els propers dies si el temps no fa la guitza. 
 
Les nevades i la baixada de temperatures dels darrers dies han beneficiat el turisme de muntanya i per tant la ocupació dels hotelers del Pirineu de Girona. Malgrat aquest fet, des de l'Associació d'Hosteleria de la Costa Brava Centre asseguren que el repartiment de clients per Setmana Santa sol ser del 10% al pirineu, 20% a la ciutat i 70% al litoral. Per tant, el moment dolç del turisme de neu no seria excusa per no fer un bon paper a la costa.
 
Les bones perspectives del sector hoteler no es compleixen en el cas dels apartaments turístics, on l'Associació Turística d'Apartaments de la Costa Brava centre assegura que les baixes temperatures marcaran un modest 20% d'ocupació a la Costa Brava i en canvi dispararan les reserves al Pirineu i l'interior.