Vedruna Catalunya Educació signa un acord amb Telefónica

Vedruna Catalunya Educació i Telefónica han signat, avui divendres dia 11 de març de 2016, un acord que garanteix l’arribada de la fibra òptica (DIBA) a les trenta-sis escoles de la seva xarxa presents arreu del territori català. Aquesta nova xarxa permetrà l’intercanvi de dades amb gran velocitat i seguretat a més de la creació de xarxes privades virtuals.

Amb la signatura d’aquest acord, Vedruna Catalunya Educació fa un pas endavant per millorar la connectivitat i el desenvolupament de les noves tecnologies en tots els seus centres escolars. Així mateix, serà un bon instrument per garantir l’aplicació de les noves metodologies a totes les seves aules amb l’objectiu que els seus alumnes puguin desenvolupar les competències necessàries per al segle XXI.

Per part seva, Telefónica es compromet a organitzar i impulsar jornades de formació i treball en diferents disciplines i serveis relacionats amb les noves tecnologies, així com visitar Wayra, l’acceleradora de startups de Telefónica Open Future. Aquí podran conèixer els projectes en els quals treballen questes empreses emergents dins de l’ecosistema de Telefónica i establir models del col·laboració conjunta.

La que està construint Telefónica és una xarxa totalment nova que modernitzarà les formes de treballar facilitant l'acompliment quotidià per accedir a totes les possibilitats del món digital i farà la comunicació més eficient i àgil. La fibra òptica des de la central fins al client és actualment la tecnologia de connectivitat de banda ampla fixa més avançada del mercat a tot el món.

Aquest acord ha d’ajudar també a enfortir les relacions entre Vedruna Catalunya Educació i Telefónica amb l’objectiu de donar suport a aquells centres que ho necessitin per la seva singularitat geogràfica o social.