Els mercats medievals d'Hostalric i Calonge, en directe per TV Costa Brava

Aquesta Setmana Santa Televisió Costa Brava es submergirà de ple a l'Edat Mitjana oferint en directe un dels esdeveniments estrella d'aquests dies, els mercats medievals
This text will be replaced
Divendres, l'equip d'Empordà Directe es desplaçarà fins a Hostalric per viure a partir de les 5 de la tarda la fira medieval selvatana. Durant una hora i mitja de programa, Xavi Pujol i Enric Niell reviuran l'esplendorós passat medieval d'aquest municipi que fou cap i centre de tot l'extens vescomtat de Cabrera. Durant la tarda passaran pel set d'entrevistes les persones i associacions implicades en l'organització el mercat, així com personatges singulars del municipi i diverses autoritats locals. 
 
A més a més, visitarem les parades més singulars del mercat i gaudirem dels espectacles destacats de la jornada com ara la lluita o la falconeria. 
 
Paral·lelament, connectarem repetidament amb Sant Feliu de Guíxols per copsar l'ambient del mercat del brunyol ganxó i veure què es cou entre les parades, els tallers i les propostes d'entreteniment en viu que es faran al llarg de la tarda. 
 
L'endemà, dissabte, serem al Mercat Medieval de Calonge amb Xavi Pujol i Clàudia Oliu. A partir de dos quarts de 6 de la tarda i fins les 7, es podrà seguir en directe aquest esdeveniment de referència al Baix Empordà que tindrà lloc durant tot el cap de setmana. 
 
En un programa farcit d'activitats on es podran veure els principals actius de la fira medieval com els espectacles itinerants, els diferents expositors, les mostres a l'aire lliure o les recreacions històriques, voldrem copsar també les opinions dels protagonistes. Parlarem amb els visitants, participants i organitzadors del mercat, però també amb diverses autoritats, personalitats locals i associaciacions que ens ajudaran a repassar l'actualitat i l'agenda de Calonge. 
 
El cap de setmana non-stop de Televisió Costa Brava es podrà comentar per mitjà de Twitter i Facebook amb l'etiqueta #MercatMedievalTVCB.