Bon balanç de la Setmana Santa pel sector turístic

La Costa Brava Centre ha estat un dels destins escollits per passar les vacances de Setmana Santa. Després de Nadal aquests són els primers dies festius del calendari i són molts els que aprofiten per sortir de casa. Les distàncies curtes i les excursions d'un dia han estat les sortides escollides per molts aquests darrers quatre dies.
This text will be replaced
Tot i que no s'ha gaudit d'un temps de primera, sí que és cert que la pluja no ha fet acte de presència el que ha propiciat que es s'aprofités per gaudir de l'aire lliure. El vent ha provocat que les temperatures no pugessin de manera considerable però tot i així s'han començat a veure les mànigues curtes. La primera línia de mar i les terrasses han estat unes de les zones més concorregudes pels turistes durant aquests dies.
 
Lluny de agafar 10 dies de festa com es feia dècades enrere les vacances de Setmana Santa han quedat, majoritàriament, limitades als quatre dies festius que és quan s'han assolit valors del 80% d'ocupació a la Costa Brava Centre. 
 
Un parèntesi entre hivern i estiu que arriba molt aviat I és que la Setmana Santa seran els únics dies en vermell en el calendari fins a mitjan juny, a excepció de la segona Pasqua que a mitjans de maig ens permetrà agafar aire fins a les tant esperades vacances estieuenques.