Una quinzena de periodistes internacionals s'endinsen en la DO Empordà

Una quinzena de periodistes internacionals especialitzats en el món del vi han fet parada a l'Empordà per conèixer la DO Empordà. El Celler Mas Oller de Torrent ha estat aquest divendres un dels amfitrions d'aquestes visites.
Amb els ulls oberts com taronges, prenent nota de tot i captant tots els detalls per mitjà de les seves càmeres, els enoturistes han visitat la vinya per veure com la treballen durant tot l'any, han visitat la sala de botes i après el procés de vinificació i han acabat la seva estada amb un tast de vins. 
 
L'objectiu d'aquesta experiència és integrar-se a l'espai per posar en valor el vi empordanès i mostrar-ne les particularitats. 
 
El singular maridatge entre el vi i la gastronomia catalanes ha arrancat una valoració positiva unànime de tots els periodistes, alguns dels quals no coneixien en absolut el producte empordanès. 
 
D'altres tenien un coneixement genèric de la cultura del vi i del cava catalans, però ha estat el fet de trepitjar el territori el que els ha permès tenir una aproximació real del producte. 
 
Després de la seva visita a Torrent, els periodistes han passat aquest divendres per Pals, Palamós i Girona. La seva visita a Catalunya acaba aquest dissabte a la capital catalana.