418 equips participen a una Oxfam Intermón Trailwalker de rècords

Agafats de les mans i amb un somriure d'orella a orella els quatre components de l'equip Kriter Software van ser els primers en trepitjar la línia d'arribada de la 6a cursa solidària Trailwalker Intermón Oxfam.
This text will be replaced
 
Des d'Olot fins a Sant Feliu de Guíxols amb un temps de 10 hores i 15 minuts els quatre membres d'aquest equip van aconseguir un any més guanyar la Trailwalker de Girona. Tot i que la marca que han fet en aquesta edició no és tan bona com la de l'any pasast, el grup Software ha participat en les sis edicions que s'han fet d'aquesta cursa solidària a Catalunya i de sis, n'ha guanyat cinc, una marca rècord.
 
Al vell mig de la Costa Brava centre, concretament als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols durant tot el dia es van fer activitats per a tots els públics però quan més persones van acumular-se va ser en el moment de l'arribada d'aquest primer equip que va rebre els aplaudiments del públic molt gratament.
 
La Trailwalker, com diuen els seus organitzadors que són Intermón Oxfam, és més que una cursa esportiva ja que a banda dels 100km té una vessant solidària i és que els equips, formats per quatre persones han d'aportar un mínim de 1.500 euros per poder-se inscriure. Enguany hi han participat 433 equips d'arreu de Catalunya i en total s'han recaptat gairebé 900.000 euros que aniran destinats a combatre la pobresa als països que més ho necessiten. De Sant Feliu de GUíxols, són set els equips que han participat en aquesta cursa solidària.
 
Ja fa sis anys que se celebra aquest esdeveniment a Catalunya i cinc a Girona i durant aquests anys Intermón Oxfam, gràcies a l'ajuda de tots aquests equips participants, ha aconseguit començar nous projectes com per exemple lluitar perquè en països com el Txad o Etiòpia, les nenes i les dones no hagin de caminar fins a 6 hores diàries per l'accés a l'aigua potable.