Televisió Costa Brava estrena el programa "Bonsvins.cat"

El vi serà el protagonista del nou programa de Televisió Costa Brava. Cada dimecres a dos quarts de nou del vespre, començant aquest 20 d'abril, arriba un nou capítol del Bonsvins.cat, un format per apassionats del vi que busca donar a conèixer alguns dels centenars de vins que s'apleguen sota el paraigües de la Denominació d'Origen Empordà.
This text will be replaced
Deu cellers de la DO ens obriran la porta per visitar les seves vinyes i instal·lacions i explicar-nos els secrets que han donat als seus productes un caràcter únic i singular. 
 
Aquesta serà la primera part d'un programa que seguirà amb una cata de vins a l'espai gastronòmic del Domus Sensoví d'Hostalric on un representant del celler i un personatge convidat tastaran dos dels vins més representatius de cada marca tot assenyalant les peculiaritats del producte. 
 
El Bonsvins.cat acabarà amb un apunt gastronòmic. Deu xefs de destacats restaurants de l'Alt i el Baix Empordà han mostrat tot el seu talent i creativitat culinaris dissenyant un menú basat en els vins de la cata per treure'ls partit i elevar el seu sabor al màxim exponent. 
 
El Bonsvins.cat ha estat possible gràcies a la col·laboració del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Empordà i al Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, dues institucions que treballen tot l'any per fer difusió dels vins empordanesos i les activitats que es porten a terme al seu voltant.