L'espai polivalent de Vall-llobrega serà una realitat aquest 2016

Vall-llobrega aposta per substituir aquesta carpa de lona per una construcció més sòlida i que ofereixi garanties de seguretat i millors serveis. El govern del poble, conscient que Vall-llobrega no pot aspirar a tenir un pavelló poliesportiu opta per invertir en una sala polivalent.
This text will be replaced
 
L'èxit d'aquesta carpa, inaugurada el gener del 2014 ha posat de manifest la necessitat que hi havia al poble de tenir un espai tancat on poder-hi realitzar tan activitats esportives, com socials i culturals. Actualment l'arquitecte tècnic està treballant en l'avantprojecte de la futura sala polivalent i en les properes setmanes sortirà el concurs pel projecte i la licitació de l'obra.  
 
L'objectiu del govern és que la sala polivalent estigui enllestida abans d'acabar l'any. Aquesta tindrà 1000 metres quadrats que es complementaran amb 180 metres quadrats més de banys i vestidors. L'estructura rígida ha d'acabar amb els problemes d'inseguretat que avui presenta la carpa.
 
Aquest any el pressupost de Vall-llobrega contempla una partida de 408 mil euros d'inversió, una xifra que s'engreixerà amb el romanent de l'anterior exercici econòmic i permetrà que l'obra de la sala polivalent tiri endavant.