Sant Jordi al Baix Empordà

Als municipis del Baix Empordà, aquest dissabte diada de Sant Jordi, la rosa i el llibre han anat acompanyats de moltes activitats, fires i tallers locals.
This text will be replaced
A Platja d'Aro, per exemple, a banda de les paradetes amb roses i llibres, l'Associació de comerciants de la vila ha organitzat durant tot el dia una gran quantitat d'activitats pensades per a tota la família com contes a l'aire lliure de Sant Jordi, tallers de pintura, inflables i l'exposició d'aquest gegant drac estès a la sorra de la platja que de seguida han conquerit els més petits.
 
 
En un dia on els llibres i les roses són els principals protagonistes a Platja d'Aro han organitzat per primer any durant tot el dia un seguit d'entrevistes a escriptors locals que han tingut l'oportunitat de presentar els seus llibres.
 
La diada de Sant Jordi és una tradició molt arrelada a Catalunya i als nostres municipis i per això tot el Baix Empordà ha sortit al carrer per gaudir d'un dia molt especial.
 
A Calonge, l'Associació de comerciants també ha organitzat la fira de Sant Jordi i els paradistes han omplert els carres del nucli antic d'un ambient festiu. I com també és tradició, no només els floristes o llibreters han sortit a vendre els seus productes sinó que les escoles i Instituts també han tret la seva paradeta per guanyar uns diners per anar de viatge de final de curs.
 
La rambla de Sant Feliu de GUíxols, com en els demés pobles baixempordanesos, també s'ha omplert de gom a gom de persones buscant el llibre ideal o la rosa perfecta per a regalar a qui més estimen..