Conèixer Pals a través de la poesia i la música

El nucli gòtic del casc antic de Pals convida a perdre's per carrerons i buscar les millors finestres cap a l'empordanet. El paisatge d'arrossars que caracteritza la vila de Pals i el patrimoni arquitectònic del seu nucli històric fan de la visita a Pals un imprescindible a la guia turística de la Costa Brava.
L'Associació Cultural de Pals fa 5 anys que treballa per mostrar aquest patrimoni als visitants amb unes visites guiades en dos circuits, el dels arrossars damunt del trenet turístic i el del casc antic. Aprofiten per explicar la història de la vila de Pals en algun format distès com pot ser el teatre, la música o la literatura. Unes visites que conviden als participants a fer un viatge enrere per conèixer curiositats de la vila.
 
This text will be replaced
 
Des de l'Associació Cultural de Pals defugen de les clàssiques visites guiades i encaren aquesta proposta turística amb temes concrets. Expliquen la història de les 7 dones feudals de Pals.
 
Una quinzena de persones van conèixer diumenge la història de Pals a través d'explicacions dels guies i uns recitals poètics. Tot plegat amenit amb música i un petit aperitiu. Van visitar la Torre de les Hores, el carrer Major, la plaça de l'església, la de l'ajuntament, El Pedró i Ca la Pruna.