Empordà Cuina i Salut i Flors i Violes en directe per Televisió Costa Brava

Els hàbits saludables, la dieta mediterrània i els productes de proximitat estaran a l'ordre de divendres a diumenge a la fira Empordà Cuina i Salut de Torroella de Montgrí. Aquesta tercera edició d'aquest certamen divulgatiu i familiar aplegarà alguns dels restauradors i experts més destacats del país com el cuiner Pep Nogué, el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, el nutricionista Xavier Uriarte, la coach sanitària Olga Esparch o el monjo Fra Valentí entre d'altres. 
This text will be replaced
Televisió Costa Brava serà en directe aquest dissabte de 5 a 7 al municipi torroellenc per traslladar l'essència d'aquesta fira en auge a totes les cases. Acompanyats per Jèssica Martí i Enric Niell, parlarem amb experts dels sectors de la gastronomia i la salut i amb les autoritats locals que han fet possible el certamen. Us proposarem també una passejada pels tallers familiars, els mercats de productes de proximitat i de remeis casolans i l'activitat estrella del dissabte, el showcooking en directe de la mà de Iolanda Bustos, coneguda arreu per potenciar la cuina de les flors. Per fer territori, aprofitarem la vetllada per repassar alguns dels esdeveniments més destacats de l'actualitat torroellenca com són el Festival Ítica o la Fira de la Màgia. 
 
 
Paral·lelament, connectarem en directe amb el 7è festival Flors i Violes de Palafrugell. David Galceran ens ensenyarà alguns dels millors patis guarnits d'aquest popular certamen que combina cultura, gastronomia i flors i que enguany com a novetat estrena una temàtica transversal, l'univers i els seus elements. 
 
La tarda d'Empordà Directe de dissabte es podrà seguir per mitjà de les xarxes socials amb el hashtag #cuinaiflorstvcb.