Cinc municipis del Baix Empordà presenten una visita guiada conjunta

Escapada Empordà 2016 és la nova campanya turística que presenten conjuntament els municipis de La Bisbal d'Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, Corçà i Ullastret.

This text will be replaced


La campanya vol posar en valor l'oferta de visites guiades a espais d'interès cultural fins ara tancats al públic o que han renovat el seu discurs, amb l'objectiu d'atreure nous visitants i potenciar el turisme durant tot l'any.

El Terracotta museu de la Bisbal d'Empordà ha acollit la presentació d'aquest projecte que començarà aquest dissabte 7 de maig fins el 30 d'octubre fent visites guiades als pobles de l'Empordanet que en formen part. Els cinc municipis formen part del Pla Estratègic i aquesta iniciativa sorgeix de voler fer una primera campanya de promoció turística conjunta.

En total són més de 80 establiments els que s'han adherit a la campanya. I és que, de fet, les visites guiades tenen la finalitat d'incentivar la despesa turística al territori i, per tant, les persones que realitzin les visites d'Escapada Empordà 2016 rebran un 10% de descompte per utilitzar en qualsevol dels més de 80 establiments que en formen part, siguin restaurants, allotjaments o comerços. I aquest és l'objectiu de la campanya, unir els cinc pobles per aconseguir una connexió viva entre ells.

La campanya Escapada Empordà 2016 és una campanya totalment turística i el que vol fomentar és el turisme cultural i familiar pels pobles del Baix Empordà.