El President de la Diputació de Girona visita Ullà, Torroella i l'Estartit

El President de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha visitat diversos municipis del Baix Empordà. Començant per les recents obres del port de l'Estartit, la visita ha continuat a primera hora de la tarda al municipi baixempodanès d'Ullà.
 

 
A Ullà l'Alcalde ha acompanyat el President de la Diputació, primer a veure les instal·lacions de l'Ajuntament i seguidament a conèixer un dels edificis més característics i importants de la vila: el centre cívic. 
 
Aquest equipament que ocupa 1300m2 s'ha convertit en el centre del poble ja que cada dia té una gran activitat social i cultural. Una de les apostes més importants del centre és l'aula de música o l'espai per a la gent gran, però també hi ha sales polivalents on s'hi practica dansa, teatre, ioga o pilates, activitats per a tot el poble i que les fa gent de totes les edats.
 
La visita s'ha emmarcat dins el programa de terrotori de la Diputació de Girona que busca conèixer la realitat de cada municipi de la mà dels alcaldes.
 
Ullà, Torroella i L'Estartit han estat els dos municipis del Baix Empordà que ha visitat el President de la Diputació de Girona.