Els Mossos i l'Oncolliga tornen a unir esforços amb la 3a Jornada "Oncolliga't amb nosaltres"

La tercera edició de la jornada "Oncolliga't amb nosaltres" va ser presentada aquest dimarts a Mont-ras en un acte que va comptar amb representants de totes les entitats que organitzen aquesta diada popular esportiva i solidària: els Mossos d'Esquadra, l'Oncolliga, el Club Tennis Costa Brava i l'Ajuntament de Mont-ras.

This text will be replaced


Aquestes jornades comptaran amb un esportista d'elit com a padrí. Si l'any passat el corredor de Moto GP Maverick Viñales va ser-ne l'encarregat, aquest any ho serà el pilot de trial Pol Tarrés.

Des de l'Oncolliga, les sensacions són de grata sorpresa i de satisfacció pels resultats que fins ara s'han aconseguit en les dues edicions anteriors treballant colze a colze amb els Mossos, i és que la capacitat d'organització i, sobretot, de convocatòria del cos policial són sempre molt elevats.

Els diferents esdeveniments programats per l'Oncolliga't es duran a terme principalment a les instal·lacions del Tennis Costa Brava i començara el 15 de maig, amb l'inici d'un torneig de pàdel que s'allargarà fins el 20 de maig. L'endemà, el dissabte 21 serà el dia central que aglutinarà més actes, entre elles l'activitat estrella, la Marxa Popular Oncorriols, amb recorreguts de 6 i 12 km. Al llarg del dia al Tennis també es podran, entre d'altres, fer jocs i tallers de temàtica policial o menjar una arrossada popular.