Treva a les pluges

Que no ens enganyi el cel, malgrat aquest dimarts ens hem aixecat amb un sol tímid, el temps no millorarà amb el pas de les hores i els dies, de fet tot el contrari. Els rajos de sol escalfant l'ambient només han estat presents durant el matí ja que a partir de la tarda els núvols seran més presents.
This text will be replaced
Un dia que contrasta amb les darreres jornades que han vingut marcades per la necessitat no tan sols de portar el paraigua si no de portar-lo obert la major part de les hores. La pluja feble però constant que va començar a caure el diumenge de matinada es va mantenir fins dilluns a la tarda.
 
Aquest dimarts com si d'una autèntica treva es tractés ni rastre de la pluja de les darreres hores a banda de les basses i l'aigua que s'ha acumulat en alguns punts. Això sí la situació marítima ens augura que el temps no millorarà massa. El vent de llevant ens porta una mar alterada i amb una visibilitat tèrbola milles endins. De cara a la tarda es preveuen ruixats de nou.
 
Pel que fa a les temperatures les màximes d'avui han arribat als 20º gràcies a les estones de sol que hem tingut. Aquesta situació l'arrossegarem durant tota la setmana, una combinació de sol, núvols i ruixats que ens recorden, més que mai, que estem a la primavera, fent honor a la dita que diu 'pel maig cada dia un raig'.