Els Serveis de Salut Integrals del Baix Empordà celebren la VIII Jornada de Recerca

L'Hospital de Palamós ha acollit aquest dijous la 8a jornada de recerca del Baix Empordà.

Des dels Serveis de Salut Integrals del Baix Empordà fa quinze anys van crear aquestes jornades que se celebren cada dos anys i que tenen l'objectiu de recollir i compartir tots els treballs de recerca que duen a terme els professionals dels diferents serveis sanitaris públics de la comarca.La jornada d'aquest dijous ha comptat amb diversos ponents que al llarg del dia han exposat els seus treballs de recerca, uns treballs que s'han presentat durant els últims dos anys en les diferents conferències i ponències que fan els professionals del sector.

La jornada de recerca aprofita aquest dia per premiar les millors comunicacions que s'hagin fet durant el dia. També es premien els pòsters que es poden veure exposats a la primera planta de l'Edifici Fleming de Palamós.

El convidat estrella de la jornada ha estat el reconegut epidemiòleg Doctor Antoni Trilla que ha fet una ponència sobre la visió científica, basada en estudis, sobre la utilitat de les vacunes en contrast amb mites que a vegades es prenen seriosament a la societat i arriben a posar les persones en risc.