L'Empordà Directe fa parada aquest diumenge a Colomers

Si sou uns apassionats de mena, us agrada el col·leccionisme o busqueu descobrir noves aficions, no us podeu perdre el proper programa d'Empordà Directe.
This text will be replaced
Aquest diumenge 22 de maig, serem a la 8a Fira del Hobby de Colomers. Radiocontrol, biketrial infantil, ponis, modelisme, puntaires, demostració de gossos, canoes indies al torrent i una pila d'activitats més.
 
Televisió Costa Brava, amb Clàudia Oliu i Gerard Rius al capdavant del programa,  farà un ampli desplegament tècnic i humà per portar a les vostres pantalles el bo i millor d'aquesta fira que es podrà seguir diumenge a partir de les 12 del migdia amb el hashtag #HobbyTVCB. A banda de submergir-nos a la fira, us obrirem també tots els racons de Colomers. Pel set d'entrevistes d'Empordà Directe hi passaran les autoritats locals, les associacions més descatades del poble i la rodalia i també una de les empreses emblema de la població, que vindrà a presentar-nos la seva activitat. 
 
Tot això i molt més en un programa de 90 minuts en aquesta fira ja consolidada a Colomers que cada any suma més aficions per descobrir.