Movistar reorienta les antenes de Pals dos mesos després que el ple aprovés buscar alternatives a l'empresa

Ha calgut una denúncia a l'Agència Catalana de Consum, una queixa al Síndic de Greuges i una moció al ple perquè Movistar despengi el telèfon i comenci a oferir solucions al poble de Pals.

This text will be replaced

Després del cop de puny del passat mes de març, on el ple va votar per unanimitat estudiar i promocionar alternatives a l'empresa, aquesta ja s'ha reunit amb representants municipals per oferir solucions als problemes endèmics de cobertura i velocitat que pateixen els veïns i empreses de Pals.

La companyia ha reorientat les antenes que té al poble per tal de millorar la cobertura i ha reactivat la tecnologia 2G. Una tecnologia en vies de desaparició pel 3G i sobretot el 4G que també s'han compromès a impulsar.

Queixes en sac foradat

Fins al moment les queixes dels veïns, empreses i Ajuntament de Pals cap a la companyia acabaven a les escombraries. Segons les queixes dels usuaris hi havia problemes de cobertura, talls en el servei, velocitat més baixa de la contractada i saturacions de la línia. Un element que afecta a la competitivitat de les empreses i professionals del municipi i suposa un greuge comparatiu pels veïns del municipi.

Tot i que l'Ajuntament no té competències en aquesta matèria,van recollir  al llarg dels anys les queixes per anar-les enviat a l'empresa. Es van escriure diferents bans, es van fer nombreses queixes i es van presentar diverses propostes. La resposta, però, sempre va ser la mateixa, el silenci.

Vodafone entra en escena

Pel camí l'Ajuntament va concendir una llicència a Vodafone perquè es pugués instal·lar a Pals. Un permís que es va atorgar a petició de l'empresa que devia pensar si hi ha maror, hi ha peix en abundor.

Després de picar ferro fred molt temps, sembla que començaran a haver-hi millores en les telecomunicacions de Pals.

Notícies relacionades

L'Ajuntament de Pals informarà d'alternatives a Movistar fart del servei deficient que rep el poble (11-03-2016)