La 4a Fira Eraquari porta el món de les teràpies alternatives a La Tallada

La Tallada d'Empordà va celebrar aquest diumenge la 4a edició de la Fira Eraquari, la fira dedicada a les teràpies alternatives per a la salut, artesania i alimentació saludable.
This text will be replaced
 
En el marc inigualable d'un petit poble de l'Empordà , s'hi van poder veure però també conèixer de primera mà gran varietat de teràpies naturals i alternatives, des de les més conegudes pel gran públic fins a d'altres que no tant.  En el principal dels diversos espais en el que es repartien les activitats del programa, qui va assistir a La Tallada va poder rebre sessions de reflexologia podal, acupuntura auricular o massatges orientals, entre d'altres. 
 
També hi va haver una zona d'escenari habilitada per fer-hi tot tipus de tallers, xerrades i actuacions, que van anar des de la meditació guiada fins a concerts dirigits a nadons; així com un mercat de productes artesanals, un espai amb cavalls, o una zona infantil, entre d'altres.
 
La 4a Fira Eraquari va ser seguida per l'equip tècnic i humà de Televisió Costa Brava per mitjà de la retransmissió en directe d'una nova emissió del programa Empordà Directe conduïda per Albert Niell i Enric Niell en la que, més enllà d'acostar la fira als teleespectadors, es van poder conèixer els secrets del municipi, integrat pels nuclis de població de La Tallada, Tor, Marenyà i Canet.