El Pitch&Putt de Gualta acull el segon Torneig Catalunya Contra el Càncer

El Par3 Pitch&Putt de Gualta va acollir aquest dissabte la segona edició del torneig Catalunya Contra el Càncer, una competició benèfica organitzada per l'AECC Catalunya Contra el Càncer amb el suport de l'Ajuntament de Palamós, la Caixa i Hutchinson
This text will be replaced
 
L'edició d'enguany va comptar amb 57 golfistes inscrits, dos dels quals eren nens. Des de l'organització es van valorar molt positivament les xifres de participació, tenint en compte que només era la segona vegada que es feia aquest torneig i es va agrair la presència de molts participants que no acostumen a competir si no és per causes benèfiques. 
 
Al final del cap de setmana, i a falta de comptabilitzar les últimes donacions, s'havien recaptat al voltant de 3.000€. Aquests diners es destinaran a diverses iniciatives a les comarques gironines que van des de la conscienciació i la informació fins al seguiment de malalts i familiars, passant per  la recerca en projectes d'investigació que ajudin a  pal·liar els efectes del càncer. 
 
A l'acabar el torneig es va fe l'entrega de premis de les diverses categories que es disputaven. El 1r escratx va ser per Josep Gurillo, el millor classificat en handicap inferior va ser Ruben Parreño, mentre que en handicap superior el guanyador va ser Joan Lluís Giribet.