Temps inestable a la Costa Brava durant el darrer cap de setmana de primavera

 
El temps inestable que ha marcat les últimes setmanes a la Costa Brava centre ha tornat a fer acte de presència en el darrer cap de setmana de la primavera, que ha estat passat per aigua durant el dissabte. En canvi, la pluja ha donat treva el diumenge i el sol ha sortit de bon matí abans de que alguns núvols el tapessin lleugerament a partir del migdia. 
This text will be replaced
 
El dissabte ha començat amb algunes pluges ben aviat que han donat pas a un matí fresc i nuvolós amb temperatures que han oscil·lat entre els 14º i els 18º C. Al migdia i fins a mitja tarda gran part del territori baixempordanès s'ha vist afectat per intensos xàfecs. Cap al vespre el cel s'ha anat destapant abans d'una nit bastant freda amb mínimes que han rondat els 10º C.
 
El diumenge, en canvi, s'ha despertat amb un cel clar i un dia assolellat que la gent ha pogut aprofitar per sortir a l'aire lliure amb temperatures que al migdia han arribat als 25º, quan alguns núvols hagin aparegut en un dia marcat per temperatures agradables. 
 
Pel proper cap de setmana, que donarà el tret de sortida a l'estiu amb el pont de Sant Joan s'esperen sol i calor amb màximes d'al voltant dels 30º C.