Èxit d'ocupació a la Costa Brava centre durant la revetlla de Sant Joan

L'estiu ha quedat inaugurat amb un cap de setmana de revetlla de Sant Joan en el que tot han estat bones notícies pel sector del turisme i l'hostaleria, i és que les xifres d'ocupació a la Costa Brava centre han arribat a valors superiors al 90%
This text will be replaced
 
El principal factor que ha fet que poguem parlar d'èxit per hotels, bars, restaurants i altres tipus d'establiments ha estat el fet que el dia de Sant Joan ha caigut en divendres i d'aquesta manera els turistes han pogut tenir un pont llarg que ha acabat d'engrescar molta gent a venir. Els empresaris i treballadors del sector han apuntat que des de mitjans de setmana, coincidint amb el fi del curs escolar, ja havien començat a arribar més clients de l'habitual.
 
El clima viscut durant la setmana, per la seva banda, ha estat l'altre gran atractiu turístic d'aquesta revetlla. Si bé els darrers caps de setmana havien estat freqüentment plujosos, el sol no ha deixat de brillar en la primera setmana d'estiu i s'han registrat temperatures que han arribat a superar els 30º C.
 
La revetlla de Sant Joan ha coincidt amb actes dels programes de festa major de diversos municipis  com Palamós o Begur, fet que ha animat més encara les nits baixempordaneses del darrer cap de setmana de juny.