Tercera temporada de les Vies Braves a la Costa Brava

Nedar a mar obert amb tota seguretat és una de les principals fites de les Vies Braves, els carrils de natació que tenen una dotzena de municipis de la Costa Brava.

This text will be replaced

Amb l'objectiu de dinamitzar la natació en aigües obertes i donar l'oportunitat als nedadors i nedadores de gaudir d'aquest esport durant l'època d'estiu van néixer les Vies Braves que aquest any celebren el seu tercer aniversari. 
 
Amb l'inici de l'estiu les Vies Braves dónen per inaugurada una nova temporada que afronten amb ganes de fer altra vegada unes xifres de rècord en la participació. L'any passat, quan tot just era el segon any de Vies Braves van arribar a triplicar el nombre de persones que les van utilitzar en la primera edició i, per tant, esperen poder-les superar enguany també.
 
Els nedadors i nedadores de manera responsable poden utilitzar aquests carrils de natació gratuïtament quan ho vulguin però des de l'organització sempre recomanen estar alerta amb el temps que fa i, si pot ser, nedar sempre acompanyats d'algú i, a més, portar la boia, un element de seguretat gairebé indispensable per nedar a mar obert. De totes maneres des de Vies Braves durant tot l'estiu organitzen sortides en què hi ha un monitor que els fa una classe explicativa.
 
Després de tres anys les Vies Braves a la Costa Brava són cada vegada més conegudes entre la població i molts banyistes s'atreveixen a provar-les per fer esport de manera segura. A més, les poblacions amb Vies Braves ofereixen als nedadors un cartró per anar apuntant totes les vies fetes, que es pot recollir a les oficines de turisme.