El Consell Comarcal tanca el concurs 10.000 raons per visitar el Baix Empordà

Val la pena visitar el Baix Empordà? Els seguidors de Baix Empordà Turisme tenen clar que sí i per molts motius. Pels seus productes de proximitat, pels llocs tan macos que té, per les seves platges, per la tranqui·litat del Baix Ter, pels camins de ronda que et condueixen al paradís...
El Consell Comarcal del Baix Empordà ha organitzat un concurs de fotografia per les xarxes socials per poder premiar als seguidors de Baix Empordà Turisme.
 
This text will be replaced
 
Durant tot el mes de juny qui ho ha volgut ha penjat fotografies que expliquen les 10.000 raons per les que val la pena visitar la comarca del Baix Empordà. L'objectiu del concurs és agrais als més de 10mil seguidors que tenen a la xarxa la seva fidelitat i a la vegada per seguir promovent els atractius turístics de la comarca amb imatges com aquestes.
 
Durant un mes s'han publicat fotografies a Instagram, Facebook i Twitter que concursaven en 3 categories: paisatge, gastronomia i experiències. A més de ser seguidor d'algun dels perfils turístics que el Consell Comarcal té a les xarxes socials calia publicar una foto de la comarca, etiquetar-la dins d'alguna de les 3 categories i acabar la frase 'Val la pena visitar el Baix Empordà' amb algun motiu.
 
La setmana que ve, divendres, es faran públics els noms dels 3 guanyadors de cada categoria que s'emportaran premis molt atractius. En la categoria de paisatge el guanyador tindrà una nit d'hotel a Castell-Platja d'Aro. En la categoria de gastronomia es premiarà la millor foto amb un àpat a un restaurant de Pals i una sortida d'snorkeling a la costa del Montgrí. Finalment el premi en la categoria d'experiència consisteix en un showcooking a l'Espai del Peix de Palamós.