Els tambors del Caminant, una teràpia curativa

Aquests tambors de pell fets de manera totalment artesanal no només fan música. El seu constructor, conegut com El Caminant, assegura que els instruments fets amb les seves mans i totalment personalitzats són una teràpia natural per a l'ànima.
 
This text will be replaced
 
Situat a La Bisbal d'Empordà, El Caminant fa onze anys que es dedica a la confecció de tambors, uns tambors que tenen una història al darrera i és que provenen de la tribu indígena Lakota de l'Amèrica del Nord. Quan El Caminant va conèixer aquesta tribu indígena va saber que aquell era el seu camí i, per això, des d'aquell moment segueix caminant i confeccionant aquests tambors que, tal i com asseguren els membres de la tribu Lakota, s'utilitzen bàsicament per trobar-se a un mateix.
 
Els tambors es fan totalment personalitzats i sota demanda, El Caminant té el seu taller situat a La Bisbal d'Empordà i treballa segons els encàrrecs que té. La seva pàgina de Facebook 'Els tambors del Caminant' és el lloc on penja les fotografies de tot el que va fent.
 
Els tambors poden tenir un cost a partir dels 80 euros ja que estan fets de manera artesanal i amb els millors materials per aconseguir un so únic que a banda de música sigui també espiritual.