El juliol comença amb bones previsions d'ocupació

A dos dies per posar el peu al juliol el sector turístic de la Costa Brava Centre augura que hi haurà una bona taxa d'ocupació. A falta de les reserves de darrera hora que aquestes es van actualitzant setmana rere setmana avui ja es pot avançar que aquesta zona del litoral gironí assolirà una ocupació mitjana del 80% durant tot el mes.
This text will be replaced
Un any més es torna a confirmar la bona arribada del turisme internacional que a hores d'ara ja té tancades les seves reserves, però el de proximitat segueix apostant per l'agost per fer les vacances d'estiu. Seran aquests darrers amb les seves escapades de cap de setmana i les segones residències les que acabaran de determinar les bones xifres del juliol.
 
Uns caps de setmana que continuen venint molt marcats per la previsió del temps. Les sortides de la ciutat comtal, majoritàriament, venen determinades per si durant el dissabte i el diumenge hi haurà un bon sol. El cel és encara el gran aliat o el pitjor enemic del sector turístic.
 
Pel que fa a aquests darrers dies de juny des de sector asseguren que el cap de setmana llarg de la revetlla de Sant Joan s'han aconseguit xifres récord que ja han deixat un promig del 70% d'ocupació al llarg de tot el mes.