Comencen els casals d'estiu a la Costa Brava centre

De la mateixa manera que les rebaixes comencen a principis de juliol, els casals d'estiu també ho fan. 
This text will be replaced
 
Aquest dilluns una gran quantitat de nens i nenes han agafat les seves motxilles i han començat un any més el casalet d'estiu en el que tornen a agafar una rutina diària com si anessin a l'escola però la gran diferència és que ho faran sense llibres i a l'aire lliure.
 
Els casals d'estiu són un gran aliat pels pares i mares que treballen durant l'època estival però també pels nens ja que són una manera de passar-ho bé, fer nous amics i aprendre noves activitats.
 
A Sant Feliu de Guíxols, com a moltes poblacions del Baix Empordà, hi ha una gran oferta de casals d'estiu pensats per a tots els gustos i totes les edats. Per exemple, a Sant Feliu s'hi celebra el Casal d'Art, un casal dirigit a nens i nenes de 3 a 14 anys que volen conèixer les diferents disciplines del món de l'art.
 
Els grups estan dividits segons l'edat i l'horari, com la majoria de casals, és de 9 del matí a 1 del migdia. És un casal obert a tots els nens i nenes que tinguin ganes d'aprendre a tocar un instrument, a pintar o dibuixar i no necessiten tenir cap experiència prèvia.
 
El Casal d'Art té com a principal objectiu despertar la creativitat de cada nen i aconseguir que s'ho passi d'allò és bé expressant-se. Aquest any la temàtica del Casal d'Art és l'exposició del Museu Thyssen i els nens i nenes una vegada a la setmana van a veure-la per treballar-la de ben aprop.