La Bisbal d'Empordà celebra la Marató Musical solidària 'Un camí per a l'Asier'

La Bisbal va acollir aquest diumenge la marató musical “un camí per a l’Asier”. Último Veneno, Robin Knight o The Covers Band entre d’altres, són els grups de música de la comarca que van participar en aquesta jornada solidària musical. Paral·lelament, es va oferir un servei de bar per un berenar-sopar solidari, els ingressos del qual es donaran a l´hospital de Sant Joan de Déu.
 
This text will be replaced
 
“Un camí per a l’Asier” és el projecte que l’Albert Palacio ha realitzat amb la finalitat de fer una crida al món i recaptar donacions per a la recerca del tumor cerebral difús (DIPG) a l’Hospital Sant Joan de Déu. 
 
3.000 km a peu amb una durada aproximada de 100 dies és la ruta solidària des de Roma fins a Santiago de Compostel.la que va fer per poder ajudar a combatre aquesta malaltia que afecta sobretot a nens d’entre 5 i 9 anys. Un d’ells era l’Asier, el fill d’una companya de feina de l’Albert. 
 
Tot l’esforç integrat en aquest projecte ha donat una lliçó d’humanitat. Els seus organitzadors van destacar que malgrat la manca de suport d’empreses punteres catalanes i espanyoles, el projecte ha pogut recaptar vora els 28.000 euros per a la investigació d’aquesta malaltia.