Agost amb més del 95% d'ocupació turística a la Costa Brava

El sector turístic de la Costa Brava Centre està en el moment més àlgid de feina. Després d'un mes de juny lleugerament millor que l'any passat i un juliol millor que el del 2015 s'ha arribat a l'agost en el que sempre se supera el 90% d'ocupació.
Aquest any no s'esperen canvis per tant les perspectives d'ocupació són molt bones. Encara millors ho són les de facturació i és que si una cosa a notat el sector en el que portem d'estiu és que el consum per càpita ha augmentat.
 
This text will be replaced
 
Durant la primera quinzena de juliol les dades d'ocupació es van moure entre el 80 i el 85%. La segona quinzena va superar el 90%. Tenint en compte que durant el mes de juliol hi ha pocs catalans i espanyols que facin vacances les bones dades les ha donat el turista internacional. El públic britànic ha crescut i el francès segueix sent un puntal a la zona. El públic nacional s'ha concentrat durant els caps de setmana i és ja diari en aquest mes d'agost.
 
La satisfacció del sector turístic és notable, creuen que aquest estiu haurà crecut l'ocupació però sobretot estan esperançats amb l'augment del consum dels turistes.