El White Summer creix en qualitat i en quantitat fusionant shopping, gastronomia, art i cultura

Compres, gastronomia, art i cultura conviuen en harmonia durant 22 dies d'estiu al Mas Gelabert de Pals. S'està celebrant en aquets espai del Baix Empordà la 5a edició del White Summer Market, un festival de tendències que en pocs anys ha crescut enormament fins a convertir-se en una cita de referència al calendari vacacional de molts estiuejants.
Cada dia es formen llargues cues de vehicles per arribar fins aquest punt de trobada entre restauradors, artistes, dissenyadors i un públic refinat al que li agrada aquest estilós mercat.
 
This text will be replaced
 
El White Summer Market cada any ha apostat per reforçar algun dels seus conceptes i enguany ha etsta el torn de la cultura. S'han programat més de 100 actuacions en els 22 dies que dura el festival. Artistes com Bambino, Mayka Makovski o Ramón Miravet destaquen en el programa cultural on a banda de música també hi ha circ, dansa i màgia.
 
També s'han millorat els accessos al recinte al que s'hi ha d'accedir pagant una entrada o a través d'un abonament i s'ha reforçat l'espai kids perquè els més petits de casa s'hi sentin a gust.
 
Els organitzadors han controlat el creixement del festival tinguent molt en compte que la quantitat ha d'anar estretament vinculada amb la qualitat. Grans marques conviuen amb petits dissenyadors en un mateix espai que preten establir connexions i sinèrgies entre els diferents actors i sobretot amb el públic a qui aquest any més que mai veuen que marxa encantat del White Summer Market.