Pont de la Mare de Déu d'agost multitudinari a la Costa Brava

El punt àlgid de l'estiu a la Costa Brava ja ha passat. Si més no pel que fa a ocupació turística. El 15 d'agost ha omplert hotels, bars i restaurants i a les platges ha estat difícil trobar un lloc per plantar-hi la tovallola. Els millors pronòstics que avisaven de taxes de més d'un 95% d'ocupació hotelera s'han complert. 
This text will be replaced
 
Hi ha ajudat el fet que la festivitat de Santa Maria caigués en dilluns i, per tant, aquells pocs que no estaven de vacances han pogut gaudir d'un pont de tres dies en el que la Costa Brava ha estat el destí escollit per milers de persones. El cap de setmana ha estat la culminació a una primera quinzena d'agost ja de per si molt bona, precedida per un juliol més fort també que el dels darrers anys. 
 
Més enllà d'uns dies de sol i platges, aquests dates són molt assenyalades pel que fa a l'oferta de festivals de música estiuencs com, per exemple, els habituals Cap Roig o Porta Ferrada, però també estan farcits de festes majors. Poblacions com La Bisbal d'Empordà o Platja d'Aro han celebrat les seves festivitats i han trobat en els turistes bona part del públic de les sevs activitats tant diürnes com nocturnes. 
 
Per acabar de completar un bon cap de setmana pel que fa al sector turístic, les condicions meterològiques han acompanyat en tot moment. Des de divendres fins a dilluns el sol ha brillat amb força al cel del Baix Empordà, provocant una calor agradable amb màximes d'al voltant dels 29º C.