El sector hoteler encara amb optimisme el setembre

Optimisme és la paraula que defineix millor l'estat d'ànim del sector hoteler de cares a aquest setembre després d'un molt bon estiu. L'incipient recuperació econòmica  i la situació dels països de la riba àrab del mediterrani ha afavorit el que probablement sigui el millor estiu des de l'enfonsament del sistema financer el 2007. De moment la sensació és que hi ha hagut molta gent i les primeres xifres que arriben també confirmen aquesta tendència. Juliol va tancar a les Comarques Gironines amb un 7% més d'ocupació i els serveis municipals han detectat més volulm de deixalles.

This text will be replaced

Amb aquestes sensacions i primeres xifres a la ma el sector turístic confia que hi haurà una molt bona ocupació amb un turisme més de parella i menys de família.

Si la primera quinzena encara és un turisme nacional, la segona és diferent. Amb els nens a l'escola i l'activitat laboral a ple rendiment, després de l'11 de setembre qui ocuparà hotels, bars i restaurants serà el turisme de jubilats francesos i britànics que busquen sol i platja lluny de les aglomeracions de l'estiu.

 En el punt àlgid de l'estiu, el Pont de Santa Maria, la Costa Brava va fregar la plena ocupació amb un 95% de places completes.