75 cellers es troben a Pals en la 36a Fira de Vins i Caves de Catalunya

Més de 12.000 persones han passat aquest cap de setmana per Pals i han pogut gaudir d'una àmplia selecció del bo i millor dels nostres vins i caves a la 36a Fira de Vins i Caves de Catalunya
This text will be replaced
 
Amb la pretensió de poder oferir una mostra molt variada per complaure tots els paladars, el Grup Costa Brava Centre ha reunit enguany 120 vins diferents de 75 cellers del territori català. Els assistents a Pals, amb la compra de cada tiquet, han pogut tastar els quatre que més els vinguessin de gust, acompanyats d'una tria de formatges artesans de proximitat que no es poden trobar al circuit comercial.  
 
Per primera vegada des de que fa 35 anys va néixer la fira, aquesta s'ha celebrat el darrer cap de setmana d'agost, a diferència de les edicions anteriors en què tenia lloc durant el pont de la Mare de Déu d'agost. Tot i això la valoració de les xifres d'assistència és molt positiva, amb dades molt semblants a les de les darreres fires, i és que ja fa uns anys que la temporada s'està allargant cap a la segona quinzena d'agost. 
 
La Fira de Vins i Caves de Catalunya té una bona part del públic que prové de l'estranger, sobretot de França, i és una gran ocasió per mostrar al món les collites cada vegada més exitoses que ofereixen les vinyes del país. Com que, tot i això, la gran majoria dels assistents són locals coneixedors del producte nacional, cada any es convida una denominació d'origen de la resta de l'estat per tal de complementar les opcions de tast. Enguany la DO invitada ha estat la de Somontano, al sud del Pirineu d'Osca.