El Campionat de Catalunya de cotxes de Ràdio Control se celebra a Colomers

Colomers ha celebrat aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de cotxes de Ràdio Control. 
This text will be replaced
 
 
Una quinzena de participants i aficionats a aquest món s'han aplegat durant dos dies a l'esplanada del Parc del Ter de Colomers, al Baix Empordà, per gaudir de dos dies de molta polseguera i gas a fons.
 
Els cotxes, dirigits per ràdio freqüència, conduits pels seus pilots que alhora són també els seus mecànics comencen fent tres minuts d'escalfament abans de la prova. Una vegada el motor és a punt, la competició comença, tenen un temps límit i han de fer com més voltes al circuit millor per aconseguir pujar al podi.
 
Aquests petits vehicles tenen l'alicient que la majoria d'ells estan construits en gran part pels seus amos i, per tant, l'afició al ràdio control té una doble vessant, la de pilotar el cotxe però també la de fer de mecànic per deixar-lo a punt.
 
Aquesta és una afició que pot començar de ben petits.
 
Des dels Clubs de Radio Control de Porqueres i de Colomers estan molt satisfets del circuit que tenen i la qualitat d'aquest i és per això que veuen possible que d'aquí un parell d'anys a Colomers s'hi pugui celebrar el campionat d'Espanya.