Entre 35 i 40 autobusos sortiran del Baix Empordà cap a l'11S de Salt

Entre 35 i 40 autobusos sortiran del Baix Empordà diumenge camí a Salt per celebrar un nou 11 de setembre reivindicatiu. L'Assemblea Nacional Catalana i Omnium Cultural han organitzat una nova performance perquè el poble català pugui reclamar de manera comunitària i multitudinària la seva voluntat de ser un país lliure.
Novament el Baix Empordà ha respost a la crida sumant-se a la iniciativa i omplint autobusos. També s'ha organitzat una corrua de  vehicles privats des d'alguns pobles de la comarca per desplaçar-se junts fins a Salt i moltes persones aniran per lliure a la concentració.
 
This text will be replaced
 
Els baixempordanesos els toca omplir el tram 24 a Salt dels 44 repartits en els 5 punts de Catalunya on s'han previst les concentracions. La moguda arrenca ben d'hora a la població gironina per rebre a totes les persones que donaran suport a la manifestació independentista. Serà a els 17:14h de la tarda quan unes campanades que arrencaran de Lleida serviran per donar inici a la concentració en què el poble català  vol fer sentir el batec. Estelades, institucions, entitats, associacions i sobretot el poble, l'objectiu és demostrar que tot està a punt per proclamar la República Catalana. Les inscripcions per participar a la concentració s'han multiplicat en els darrers dies sobrepassant les 300 mil.