Parelles grans sense nens són el perfil d'ocupació del mes de setembre

A falta d'uns deu dies perquè acabi l'estació estival, l'estiu ja ha començat a anar a la baixa aquest cap de setmana a la Costa Brava Centre.
This text will be replaced
 
Dilluns comença el nou curs escolar per a tots els nens i nenes i aquests dos dies abans de l'inici del nou curs s'ha notat la baixada de l'ocupació de les famílies. De totes maneres l'ocupació aquest mes de setembre segueix essent positiva ja que les parelles grans sense nens aprofiten el bon temps que encara fa a la Costa Brava per passar uns dies de sol i platja lluny de les aglomeracions de l'estiu.
 
Tal i com ja van avançar els hotelers i restauradors de la Costa Brava centre, l'ocupació d'aquest mes de setembre, sobretot a partir de la setmana més propera al començament del nou curs escolar, han estat parelles de persones grans franceses o britàniques, però també del país les que han fet parada a la Costa Brava.
 
Si el juliol i l'agost són les famílies que omplen les destinacions turístiques, el setembre són parelles les que aprofiten per marxar uns dies. Des de la crisi econòmica, ara ja fa uns anys que les estades solen ser molt més curtes però d'altra banda els visitants gasten més.
 
Amb la festivitat de la Diada Nacional de Catalunya, aquest cap de setmana ha estat també una bona excusa per venir a passar uns dies de sol, platja i tranquil·litat a la Costa Brava centre.