Vall-llobrega desmunta la carpa per construir l'espai polivalent

En pocs mesos el club de futbol sala de Vall-llobrega podrà tornar a jugar en el seu municipi. Aquesta imatge de l'equip entrenant a la pista instal·lada en el centre de la població la recuperarem durant el primer trimestre de l'any que ve, però a més quan tornin es trobaran en un espai polivalent nou. 
This text will be replaced
En aquests moments l'entitat està entrenant i jugant en les poblacions veïnes a l'espera que s'inicii la construcció del nou espai multifuncional on entre d'altres s'hi porten a terme activitats esportives com és el futbol sala.
 
Actualment la carpa provisional on fins fa uns mesos practicaven futbol sala així com també es celebraven festes i altres actes d'entitats del municipi s'ha desmuntat a l'espera que comencin les obres de construcció de la nova sala polivalent.
 
Fa anys que l'ajuntament treballa per tenir un equipament permanent que permeti portar a terme tot tipus de propostes culturals, esportives o d'oci i que es puguin fer amb totes les garanties de seguretat i posant a l'abast de la ciutadania tots els serveis necessaris. La carpa que fins ara hi havia instal·lada presentava alguns desperfectes i no esdevenia útil per totes les activitats proposades des de la població. Ara ja es treballa en la redacció de projecte executiu que pujarà a l'entorn dels 500.000 euros i que ha de posar a disposició dels ciutadans un espai molt funcional.
 
El primer que s'executarà serà la construcció de la pista així com uns lavabos. Però encara s'està a l'espera de conèixer si tot es podrà portar a terme en una única fase. Des de l'equip de govern avancen que potser la construcció dels vestidors, magatzem i grades es podrien executar en una segona fase.
 
Les obres es podrien iniciar en un parell de mesos i tenir el nou espai polivalent enllestit, si més no en una primera fase, en aproximadament mig any.