Inauguració del curs de les escoles agràries catalanes a Monells

Monells ha acollit la inauguració del nou curs de les 14 escoles agràries de Catalunya. 830 alumnes de cicle mitjà i superior i un total de 10.000 estudiants en el global de la formació continuada s'han inscrit al curs 2016-2017. La Consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, ha estat l'encarregada aquest divendres de fer la inauguració dels cursos agraris destacant el bon estat de salut del sector, que s'està rejovenint batent tots els rècords. 

This text will be replaced
Una de les novetats que s'han presentat és la creació d'una escola d'empresaris agroalimentaris, un nou model de formació de gestió empresarial que s'impartira el partir del curs vinent.  El projecte, que està en fase inicial i encara no té emplaçament, anirà dirigit als professionals i empresaris que busquin una major formació en gestió. 
 
La inauguració del nou curs escolar s'ha fet a l'Escola Agrària de l'Empordà, una entitat que va néixer l'any 1993 i que actualment ofereix un mòdul superior en processos i qualitat de la indrústria alimentària en modalitat DUAL, a més de formació continuada i diverses col·laboracions. 
Des de la direcció de l'escola baixempordanesa s'ha volgut dignificar els estudis així com la professió, remarcant que des de fa 2 anys un 100% dels alumnes troben feina al finalitzar el curs.